Toon alles (4)
Eric  Beeckmans

Conclusie

Heb je een harde schijf in de A-300 gestopt, dan kan je hem ook gebruiken als eenvoudige NAS met ingebouwde torrent en usenet-client en DLNA-server. Tot slot biedt de A-300 ook een aantal internet-apps aan, maar die vonden we vrij teleurstellend.

De ‘app-market’ heeft maar een beperkte selectie apps. Bij video vonden we YouTube, BlipTV en Revision3, maar bijvoorbeeld geen Vimeo of Dailymotion. Bij de muziek-apps was Shoutcast de enige internetradio. Naast Flickr, Picasa, Photobucket, Facebook en Twitter leek er ons verder weinig nuttigs in het aanbod te zitten.

Nog even opmerken dat je op www.networkedmediatank.com een vrij actief forum vindt, met extra tools om bijvoorbeeld de database van de jukebox aan te passen.

De A-300 is een uitstekende mediaspeler, op voorwaarde dat je niet bang bent van wat opzoekwerk op het forum. De prijs vinden we net iets te hoog, gezien de talrijke hobbels in ons testparcours. Een logischere interface, betere remote en jukebox met high-res beelden staan bovenaan onze eisenlijst.

4/4
gerelateerde items