Toon alles (4)
Robby Sterkens

Realisme

De grote vraag die op ieders lippen ligt, luidt natuurlijk: ‘hoe realistisch is de racebeleving met de T500 RS?’. Daar hebben wij maar een antwoord op: ongeëvenaard!

Het stuur heeft een uitstekende en comfortabel aanvoelende grip en stuurt erg makkelijk, de pedalen zijn erg goed te bedienen en de antislipvoetsteun zorgt ervoor dat je voeten niet van de pedalen slippen. De minste beweging aan het stuur heeft resultaat en de kleinste oneffenheid in het wegdek wordt vertaald naar het stuur via de Force Feedback-effecten.

Daarenboven is alles tot in de kleinste details bij te regelen zodat iedereen zijn ideale set-up kan creëren, en voelt alles erg degelijk en stevig aan – toch een must, aangezien dit een gameaccessoire is die tegen een stootje moet kunnen.

Wij vragen ons alleen af wie er vijfhonderd euro wil neertellen voor een accessoire dat voorlopig maar één game voor honderd procent ondersteunt. In dat opzicht lijkt de Logitech Driving Force GT (129 euro), het andere officiële stuurwiel voor Gran Turismo 5, een interessanter koopje. Van die laatste was echter geen sample beschikbaar voor een review.
 

gerelateerde items