Toon alles (6)

Schoonheidsfoutjes?

Onze testset is opgebouwd uit een Model Two en een Model CD. Je hebt dan drie kastjes die alledrie krek even hoog en breed zijn, en die naar keuze worden afgewerkt in walnoot, kersen, zwart, zilverwit of sneeuwwit. Ze zien er eerlijk gezegd allemaal om ter lekkerst uit.

Je zal intussen al in de gaten hebben dat je vooral niet teveel moet kijken naar de prijs-featureverhouding van deze set. Als je dat wel doet, ben je hier aan het verkeerde adres: deze Tivoli koop je voor z’n onnavolgbare uitstraling en charme. En misschien ook voor de klankkwaliteit? Dat proberen we zo meteen maar eens uit.

De Model Two heeft een ingebouwde voeding, de Model CD niet. Een joekel van een voedingsblok is het resultaat. Vervelend. Via een klassieke stereo cinch- verbinding sluit je de Model CD aan op de Model Two, terwijl een mono cinch-kabel de twee kasten van het Model Two-systeem onderling verbindt.

We gaven hierboven al aan dat de drie kastjes exact even breed en hoog zijn, maar ze zijn helaas niet even diep. Dat valt op; zeker bij een lifestyle-oplossing als deze een spijtige misser.

gerelateerde items