Een eenvoudig zwart plastic kader, met onderaan een matgrijze metaalkleur strip en een ruime voetplaat, in dezelfde matgrijze kleur. Dat neutrale design springt niet echt in het oog, maar er valt anderzijds ook weinig op aan te merken.

Dat is wel anders bij de aansluitingen, waar we zowel bij de selectie als plaatsing toch wat opmerkingen hebben. Om te beginnen staan zo goed als alle aansluitingen naar achter gericht, wat wandmontage aanzienlijk kan bemoeilijken. De drie HDMI-aansluitingen staan bovendien erg dicht bij elkaar, kies dus zeker niet voor extra grote connectoren. De toch wel verouderde VGA-aansluiting hadden we liever ingeruild voor een vierde HDMI-aansluiting.

Maar vooral de keuze voor een coaxiale digitale audio-uitgang in plaats van een optische digitale uitgang vinden we vreemd. Toegegeven, beide uitvoeringen leveren dezelfde kwaliteit, maar de optische uitgang is ondertussen veel meer in gebruik. Sommige soundbars zoals bijvoorbeeld de Sonos Playbar kan je enkel optisch aansluiten. Allemaal factoren waar je zeker rekening mee moet houden.