Toon alles (6)
Eric  Beeckmans

Looks, aansluitingen en ingebruikname

Deze Toshiba gaat door het leven in een prachtig kleedje van de hand van Jacob Jensen Design.

De afwerking is absoluut perfect en straalt gewoon klasse uit. De glasplaat bedekt de volledige voorzijde zodat die helemaal glad is.

De zwarte rand rond het scherm is nauwelijks meer dan twee centimeter breed en stoort absoluut niet rond dit grote scherm. Het geheel ziet er zelfs opvallend elegant uit; zelfs de voet heeft de nodige aandacht gekregen.

Voorzie wel genoeg plaats voor die laatste, want hij is maar liefst 36 centimeter diep. Het toestel zou echter ook perfect tegen de muur passen met zijn uiterst dunne profiel.
 


Bij muurmontage is de doordacht ontworpen achterzijde een troef. Twee HDMI-aansluitingen staan naar de onderzijde van het toestel gericht, de twee overige naar de zijkant.

Aangezien ze ver genoeg van de rand staan, vermijd je door die verdeelde oriëntatie dat de kabels elkaar hinderen als er drie of vier HDMI-aansluitingen in gebruik zijn.

Er is ook een ingebouwde draadloze netwerkaansluiting aanwezig, zodat alle belangrijkste aansluitingen present zijn.

De installatie verloopt overigens probleemloos; ook Toshiba gebruikt voor dit design inbusschroeven met een bijgeleverde inbussleutel.

gerelateerde items