Geert Fauvart

Size matters?

De Mite die we op bezoek hebben is zo’n compacte boekenplankluidspreker, meer bepaald een micromonitor. Nu zijn monitorluidsprekers sowieso al niet overdreven groot, maar met een voetafdruk van amper 15 bij 21 centimeter is de Mite echt wel een bijzonder compacte verschijning.

Tel daar nog een hoogte bij van 27,5 centimeter, en je hebt een speaker die haast verdwijnt in je interieur – of je de Mites nu op stands plaatst of ze op een kast posteert. Als muziekliefhebber lig je misschien niet echt wakker van dat argument, maar je wederhelft denkt daar mogelijk heel anders over...

Bovendien biedt Totem een opvallend ruime keuze wat afwerkingsmogelijkheden en kleuren betreft. Zo kan je de speakers met een zwarte of witte satijnafwerking krijgen (999 euro / 1.199 euro), in mahonie- of kersenhout (1.199 euro) of in een glanzend designkleurtje (1.399 euro) – telkens met een piekfijn afgewerkte speakerkast die in eigen huis vervaardigd wordt. Het is maar wat je wil en wat je ervoor over hebt, maar de kans is alleszins bijzonder klein dat je je beperkt zal voelen in je keuze. 
 

gerelateerde items