Conclusie

Ben je in de eerste plaats op zoek naar een remote applicatie die je helpt bij de navigatie doorheen je collectie mediabestanden, dan is Twonky Mobile zeker een te overwegen alternatief voor de klassieke remote die vaak bij goedkopere netwerkspelers geleverd wordt. Dat merkten we zelf bijvoorbeeld bij een Terratec Noxon A540 audiostreamer en een WD TV Live mediaspeler, die zich beide perfect laten aansturen met Twonky Mobile.

Ben je op zoek naar een app die alle functies van een klassieke remote overneemt, dan kijk je beter even verder - bijvoorbeeld naar merkeigen apps die specifiek voor een toestel ontworpen zijn of naar apps die echt de ambitie hebben om een remote compleet te vervangen.

Waar wij echter het meest van onder de indruk zijn, is het totaalpakket dat Twonky Mobile biedt. De app bundelt een hoop mogelijkheden in een pakket dat niet al te technisch is, stabiel z'n werk doet en bij heel wat toestellen een echte meerwaarde betekent. Een prestatie die gezien mag worden, zoveel is zeker. Moest Twonky er nog meer zoekmogelijkheden aan toevoegen, dan was ze wat ons betreft een score met vijf sterren waard

Probeer het zelf zeker even uit, zouden we zeggen. Tot 20 mei kan het nog gratis.
 

5/5
gerelateerde items