Toon alles (6)
Jamie Biesemans

Conclusie

De Bose SoundTouch 120 is een bijzonder concept, dat vast veel mensen zal aanspreken omdat het zo compact oogt en je toelaat om met e´e´n kabel naar je tv te gaan. Qua netheid is maar weinig dat hier aan kan tippen. Voorwaarde is wel dat je die console en adapter kunt wegwerken in een meubel.

Eenvoud van gebruik is ook waar het SoundTouch-systeem in uitblinkt, onder meer via de presets. Deze soundbar biedt immers alle voordelen van het SoundTouch-multiroomsysteem: een gebruikersvriendelijke app, zes presets die je onder meer kunt koppelen aan een internetradio, eigen bestanden of een afspeellijst bij een streamingdienst, en goede Spotify- en Deezer-integratie.

Ook qua klank kiest Bose voor zijn eigen aanpak. De SoundTouch 120 levert vooral een stevige performance bij het bekijken van film, waarbij de relatief goede detailweergave van de soundbar wordt aangevuld met eerder explosieve bassen uit de Acoustimass-module. Je kan het niet verfijnd noemen in het laag, maar het is wel zéér spectaculair.

4/4
gerelateerde items