Toon alles (6)
Eric  Beeckmans

Geluid en Extra's

De Harman Kardon soundbar onder de tv is een uitstekende keuze. Met 40 Watt muziekvermogen en een 20 Watt Woofer is de soundbar in staat om flink wat volume te creëren, zonder alle detail weg te drukken. Het systeem beschikt ook over Magic Sound Tuning, waarbij de Magic Remote gebruikt wordt als microfoon om de kamereigenschappen te detecteren en de klank aan te passen. Het resultaat mag gehoord worden, flink wat spierkracht in de actiescenes, maar subtiel genoeg om klassieke muziek of gitaarrock te beluisteren.

De LG is voorzien van een volledige tv-tuner, maar beschikt slechts over één CI+-slot. Dankzij Multi-View kijk je tegelijk twee kanalen, of een tv-kanaal gecombineerd met een externe bron, of zelfs twee externe bronnen.

De mediaspeler is erg veelzijdig. Bij de audioformaten ontbreekt enkel ALAC, maar FLAC is wel ondersteund. De videospeler wist raad met al onze testbestanden en de beeldkwaliteit was prima. Je kan bovendien nog genieten van een ruime keuze internet-apps, waaronder Netflix (met HDR), YouTube, Spotify en de game streaming dienst Gamefly. Tot slot ondersteunt de LG ook nog 3D, een feature die bij sommige merken verdwenen is.

gerelateerde items