Toon alles (4)
Jamie Biesemans

Op alles voorzien

Bij een product zoals dit verwachten in de doos alle nuttige kabels te vinden. Om een Android-telefoon aan te sluiten, heb je bijvoorbeeld een (liefst kort) kabeltje nodig dat van micro-USB naar micro-USB gaat. Een iPhone vereist dan weer Lightning naar USB. Dat zijn kabels die niet zo courant zijn en die je niet bij de audiozaak om de hoek zal vinden. Het is dus goed dat OPPO alles meelevert.

We missen op eerste zicht enkel een kabeltje om van een 30-pins iOS-toestel (een oudere iPhone of iPad, dus) naar de HA-2 te gaan, maar daar heeft OPPO ook aan gedacht.

Onderaan de HA-2 vind je namelijk zowel een micro-USB-aansluiting voor Android-apparaten én een USB klasse A (dus een reguliere USB-poort) voor iOS-toestellen. Je kan dus je eigen 30-pins connector naar USB-kabel gebruiken. Ten slotte kan je ook een mobiel toestel analoog aansluiting via een 3,5 mm jack bovenaan. Sluit je een computer aan, dan doe je dat via de micro-USB-poort. Overigens verschuif je manueel een schuifknop om de juiste invoer te selecteren. 

gerelateerde items