Voor een topmodel is de DX900 opvallend bescheiden. Hij is zeer goed afgewerkt, dat wel, maar het design springt zeker niet in het oog. Het slanke, zwarte kader rond het beeld is amper een centimeter breed, en afgeboord met een zeer fijn geperforeerd, metalen profiel. Van de massieve voet zie je vooraan enkel twee kleine steunen, afgewerkt met een patroon in concentrische cirkels.

Achteraan is de voet voorzien van een faux-leder afwerking, een detail dat ons overbodig lijkt, aangezien de rug niet zo mooi is dat je hem zichtbaar wil opstellen. Hou er rekening mee dat de voeten ongeveer 130 cm uit elkaar staan, dus een breed tv-meubel is vereist. Kies ook iets stevig, deze 65 inch tv weegt 42,5 kg.

Vier HDMI 2.0a-aansluitingen, compatibel met Ultra HD en HDR, daarmee is deze televisie helemaal klaar voor de toekomst. Doe er drie USB-aansluitingen bij (eentje met USB 3.0), en je hebt ruime mogelijkheden om media aan te sluiten of de interne tuners op te nemen naar USB harde schijf. Alle aansluitingen staan opzij of naar onder gericht, behalve de oude component video-aansluitingen die naar achter gericht staat.