Toon alles (5)
Eric  Beeckmans

Extra's

De driezijdige Ambilight is het eerste wat je ziet als je de televisie opstart. De gloed van de kleine leds in de achterwand van de televisie smeren de kleuren van het beeld uit op de achterliggende muur. Voor gamers is er een supersnelle mode waarbij de leds zo goed als onmiddellijk reageren.

En Philips voorziet ook een speciale muziek-mode, waarbij het licht verandert op basis van de muziek.

De 7600 is voorzien van een dubbele digitale tv-tuner met twee CI+-slots. Opnemen doe je naar externe USB harde schijf. Het toestel biedt de onversleutelde zenders ook via het thuisnetwerk aan zodat je op een andere televisie naar de deze zenders kan kijken.

De Android omgeving zorgt ook voor Google Cast. Daarmee toon je het scherm van je smartphone app moeiteloos op de televisie. Alle apps die Cast ondersteunen vind je op g.co/castapps.

De mediapeler ondersteunt alle belangrijke audioformaten behalve FLAC. Ook de videoprestaties zijn goed, maar ook hier is duidelijk dat er nog ruimte voor verbetering is. Af en toe crashte de speler, al was dat gelukkig niet met de meest courante formaten.

Ultra HD-bestanden die gebruik maken van HEVC speelden niet altijd foutloos af. Ook hier blijft het dus wachten op een firmware-verbetering.

gerelateerde items