Philips’ tv’s hebben een eigen uitstraling, en dat danken ze niet alleen aan Ambilight, of in dit geval Ambilux. Deze 65 inch-tv ziet er bijzonder lichtvoetig uit. Het kleine, zwart kader, afgewerkt met een lichtmetalen rand valt nauwelijks op, maar de voet doet dat des te meer. Geen grote centrale voet, maar twee kleine voeten links en rechts, in de vorm van een dubbele V, met de welluidende naam ‘Bladewire’. Ze zijn zo subtiel, zo elegant dat het lijkt alsof het toestel zelf niets weegt.

De rug is uitgevoerd in wit, en de aansluitingen kunnen verborgen worden achter een afdekplaat. Dankzij vier HDMI-aansluitingen is er voldoende ruimte om al je toestellen digitaal aan te sluiten. Daarnaast zijn er drie USB-ingangen, waarvan eentje geschikt voor USB 3.0, ideaal voor een harde schijf vol media, of om uitzendingen van de digitale tuners op te nemen.

Ben je van plan om deze tv aan de wand te hangen, dan moet hij ongeveer 20 cm van de muur hangen, een vereiste om Ambilux goed tot zijn recht te laten komen. Philips voorziet hiervoor dan ook een speciale muurbeugel.