Het ‘Slice of Living’ design ziet er ook op XD80 erg goed uit. Het fijne kader, met de zilverkleurige accentlijn aan de zijkant illustreert nogmaals dat je ook in deze prijscategorie mooie toestellen kan vinden. De centrale voetplaat is een soliede steun, zonder het design een zwaarder uitzicht te geven. Alleen jammer dat dit geen draaivoet is. De XD80 ziet er met zijn slank profiel, hij is maar 44 mm dik onderaan, ongetwijfeld knap uit aan de muur.

Een HDMI-ingang, de Scart-ingang en de optische digitale audio-uitgang staan achteraan. Alle andere aansluitingen staan aan de zijkant, waaronder drie HDMI-ingangen en drie UBS-aansluitingen. Enkel HDMI 2 en 3 kunnen gebruikt worden voor Ultra HD bronnen, voor de beste resultaten configureer je ze dan in de instellingen (External Inputs, HDMI Signal format) op ‘Enhanced Format’.

Opgelet, het toestel gebruikt een extern voedingsblok, dat meet ongeveer 190x75x35 mm³. Het is vrij groot, afhankelijk van hoe en waar je de tv plaatst, moet je daar wat extra ruimte voor voorzien.