Zijn goede looks zijn in elk geval een familietrekje dat de XD93 van de X90C overerfde. Het scherm is omlijst met een erg dun kader waarover in het midden een goudkleurig biesje loopt. Toch is het scherm met een dikte van ongeveer een centimeter minder slank dan zijn voorganger die met 4,9mm een opvallend record neerzette. Dat is vermoedelijk te wijten aan de nieuwe Slim Backlight Drive achtergrondverlichting waarop we verder uitgebreid terug komen.

Het toestel staat op een centrale voet. De zilverkleurige voetplaat is achteraan voorzien van de nodige plaats om de kabels in te leggen. Vervolgens verberg je alle aansluitingen en kabels met een afdekplaat zodat het geheel er netjes afgewerkt uitziet. Omwille van deze oplossing staan drie van de vier HDMI-aansluitingen vrij diep achter het scherm en naar het midden gericht. Dat maakt ze erg lastig te bereiken als je iets extra wil aansluiten. Ook de antenne-aansluitingen staan daar, en de beschikbare plaats lijkt ons erg krap bemeten. Heb je grote HDMI-connectoren en/of dikke kabels en gebruik je alle aansluitingen, dan kan je mogelijk in de problemen komen.

Alle vier HDMI-aansluitingen zijn klaar Ultra HD en HDR (HDMI2.0a). Een ervan staat aan de zijkant, samen met de netwerkaansluiting, de optische digitale aansluiting en de drie USB-aansluitingen (waarvan een USB 3.0). Ook voor deze aansluitingen is er een afdekplaat, maar die kabels lopen dan niet via de voet naar beneden.

Sony koos voor een externe voeding. Dat is een stevige blok die je ook nog ergens kwijt moet, bijvoorbeeld in het tv-meubel. Maar die keuze zorgt er wel voor dat het toestel in zijn geheel maar 54mm dik is, en met de bijgeleverde muurbeugel monteer je het volledig vlak tegen de wand.